VÆRKSTED

På snedkerværkstedet skaber vores erfarne snedkere, i samspil med kunden, diverse specialprodukter

DEN RETTE RÅDGIVNING

Hos Beatræ gør vi meget ud af at rådgive og vejlede vores kunder. Kendskabet til materialer og fokus på detaljer er vigtigt for at levere de løsninger, som passer til kundens behov.​

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Uanset hvilken opgave du skal i gang med, så kan du søge professionel rådgivning og vejledning her hos os. Vi har en stor erfaring at trække på, hvilket gør os kompetente til at være din professionelle sparringspartner ved mange forskellige opgaver. Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, hvilke materialer du bør vælge, eller hvordan selve udformningen af opgaven skal være. Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, så kan du med andre ord med fordel lade os hjælpe dig med rådgivning og vejledning.

 

Vi anvender udelukkende materialer fra anerkendte producenter, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet ved enhver opgave. Derudover har vi fokus på selv de mindste detaljer, hvor vi gør os umage for at skabe lige netop den løsning, som du ønsker. Hvis du drømmer om at få løst en særlig opgave på professionel vis og til en god pris, så bør du med andre ord kontakte os med det samme.