KOMPAKTLAMINAT

DEN RETTE LØSNING

Hos Beatræ A/S specialproducerer vi inventarløsninger til laboratorier, hospitaler, institutioner, køkkener og meget mere. 

KOMPAKTLAMINAT

I Beatræ A/S har vi mange års erfaring med fremstilling af inventar i kompaktlaminat.

På vores maskinværksted producerer vi inventarløsninger til bl.a. medicinalbranchen, offentlige institutioner, butikker og udstillinger.

Vi udfører opgaver efter bygherre/arkitektens tegninger eller ønsker. Vi bidrager gerne med “know how” om materialer, beslag, detalje og produktionstegninger.

Gennem mange år har vi har specialiseret os i projektering og fremstilling af renrums inventar til sterilrum, laboratorier og slusesystemer.

Vores professionelle medarbejdere har stor erfaring med kompaktlaminat, og kan rådgive og vejlede om de bedste løsninger.

Vores produktion er fleksibel og effektiv, og kan omstilles hurtigt efter behov.

Vi er målrettede, løsningsorienterede og I tæt samarbejde med vores kunder, finder vi muligheder og løsninger, så vi kan garantere at du træffer det rigtige valg, når du skal vælge inventar af kompaktlaminat.  

Omstillingsparathed er en af vores kernekompetencer og, vi står klar med råd og vejledning.  

Vi står også klar til at hjælpe med monteringen. Vores tømreafdelingen er uddannede i at arbejde i alt fra renrums miljøer til butikker.

Kontakt os for at høre mere om vores mange inventarløsninger.  

Du kan sende en e-mail til os på beatrae@beatrae.dk. Eller du kan kontakte os på tlf. 4818 1111, eller bruge formularen nedenunder.

HYGIEJNE

Kompaktlaminat opfylder de højeste standarder inden for hygiejne.

Max Compact Interior Plus er et højtrykslaminat (HPL) som kan bruges i laboratorier, renrum og hospitaler. med et dobbelthærdet, porefrit, forseglet urethanacrylatlag.

Max Compact plader er designet til brug i meget besøgte områder med mere intensiv rengøring eller hygiejniske krav