KOMPAKT LAMINAT

DEN RETTE RÅDGIVNING

Hos Beatræ gør vi meget ud af at rådgive og vejlede vores kunder. Kendskabet til materialer og fokus på detaljer er vigtigt for at levere de løsninger, som passer til kundens behov.​

KOMPAKTLAMINAT

Hos Beatræ A/S laver vi renrumsinventar af kompaktlaminat til blandt andet medicinalbranchen i Storkøbenhavn samt andre steder i landet. Kompaktlaminat er særligt velegnet til for eksempel laboratorier, sterilrum og personsluser.

Vi har specialiseret os i fremstilling af specialinventar til blandt andet medicinalbranchen. Derfor har vi en fast stab af svende til at fremstille inventar på vores snedkerværksted. Kompaktlaminat benyttes til for eksempel borde, skranker og hylder, men det benyttes også til mange andre formål.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med fremstilling af både butiksinventar og renrumsinventar. Deres brede erfaring gør samtidig, at de kan fremstille inventaret hurtigt og fleksibelt. 

Fremstillingen sker naturligvis i tæt samarbejde med dig som kunde. Samtidig sikrer vi, at du modtager en solid og professionel rådgivning, så du træffer de rette valg, når du skal vælge inventar af kompaktlaminat.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores mange inventarløsninger til butikker, udstillinger og sterile rum. Vi tager også gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov for inventar af kompaktlaminat. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele Sjælland.

Du kan sende en e-mail til os på beatrae@beatrae.dk. Eller du kan kontakte os telefonisk på 4818 1111., eller bruge formularen nedenunder.