DIT TØMRER- OG SNEDKERFIRMA i STORKØBENHAVN​

+20 års erfaring​
Kvalitetshåndværk
Kvalitetsbevidst

DIN SØGEN EFTER ET KVALITETS TØMRER- OG SNEDKERFIRMA I STORKØBENHAVN ER HERMED SLUT!​

​Er du også træt af dårligt udført, uprofessionelt og ikke-afsluttet arbejde? Beatræ er DIT tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og kan med professionelle snedkere og håndværkere udføre dit projekt med stor professionelisme!

​HVEM ER VI?

Beatræ består af professionelle snedkere og tømrere. Vi udfører professionelt snedker- og tømrerarbejde for både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

​Vi beskæftiger os primært med arbejdsområder indenfor: Nybyggeri, tilbygning, ombygning, renovering, vedligeholdelse, servicearbejde og hoved- og fagentreprise. Hos os er kundens ønsker og behov i centrum. Alt bliver udført med stor professionalisme og engagement. Vi har mange års erfaring med store og små opgaver.

​HISTORIEN BAG BEATRÆ A/S

Navnet Beatræ er dannet af ordene “bearbejdning af træ”. Firmaet blev den 01.10.2001 overtaget af Palle Madsen og skiftede navn til Beatræ A/S. Ole Thorgersen blev samtidig ansat som daglig leder og blev i august 2002 medejer af firmaet.

​Vi er dit tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og udfører hovedentrepriser, fagentrepriser, serviceopgaver samt værkstedsarbejde fra eget værksted.

​5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE BEATRÆ A/S

Professionelt udført arbejde med engagement!
Kundens ønsker og behov er i centrum!
Mange års erfaring med store og små opgaver – intet er for stort eller småt!
Altid klar til at hjælpe – allerede i dag!
Godt repræsenteret lokalt!

​RING ALLEREDE I DAG!

Med alle disse kvaliteter i bagagen, er vi dit tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og kan dermed varetage dine projekter! Vi ønsker at være godt repræsenteret lokalt, og dermed altid være i kontakt med vores lokalmiljø. Har du brug for spørgsmål eller svar vedrørende dit projekt, så står vi altid klar til at hjælpe. Du kan ringe allerede i dag og forhøre dig om de muligheder du har hos os på telefon: 4818 1111.

​HVOR HOLDER VI TIL?

Værksted og kontor er placeret på Ringbakken 5, Ganløse, 3660 Stenløse.

ENTREPRISE
​INVENTAR
UDSTILLINGER
REOL & SKRANKER
CNC-FRÆSNING
VINDUER
COMPACT LAMINAT
SERVICE
VÆRKSTED