DIT TØMRER- OG SNEDKERFIRMA i STORKØBENHAVN​

TØMRER- OG SNEDKERFIRMA I STORKØBENHAVN

Beatræ A/S er en professionel tømrer- og snedkervirksomhed i storkøbenhavn med mere end 23 års erfaring.

HVEM ER VI?

Beatræ A/S består af professionelle snedkere og tømrere. Vi udfører professionelt snedker- og tømrerarbejde for både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi beskæftiger os primært med arbejdsområder indenfor: Nybyggeri, tilbygning, ombygning, renovering, vedligeholdelse, servicearbejde, værkstedsproduktion og hoved- og fagentreprise. Hos Beatræ A/S er dine ønsker og behov i centrum. Vores medarbejdere er erfarne, løsningsorienterede og er klar til at hjælpe dig gennem dit næste projekt.

HISTORIEN BAG BEATRÆ A/S

Navnet Beatræ er dannet af ordene “bearbejdning af træ”. Firmaet blev den 01.10.2001 overtaget af Palle Madsen og skiftede navn til Beatræ A/S. Ole Thorgersen blev samtidig ansat som daglig leder og blev i august 2002 medejer af firmaet.

Vi er dit tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og udfører hovedentrepriser, fagentrepriser, serviceopgaver samt værkstedsarbejde fra eget værksted.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE BEATRÆ A/S

  • Vi har mange års erfaring i branchen
  • Vi er kompetente og løsningsorienterede
  • Vi tænker bæredygtighed ind i alle vores processer, og arbejder aktivt med grøn omstilling
  • Vi har stor know how omkring materialer og systemer
  • Vi har eget maskinværksted hvor vi kan specialproducere alt fra inventar til messestande

 

Med alle disse kvaliteter i bagagen, er vi dit tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og vi  varetager meget gerne dit næste projekt. Har du brug for hjælp vedrørende dit projekt, så står vi altid klar til at hjælpe. Du kan ringe til os og forhøre dig om de muligheder du har hos os på telefon: 48 18 11 11.

HVOR HOLDER VI TIL?

Værksted og kontor er placeret på Ringbakken 5, Ganløse, 3660 Stenløse.

Mulepose logo - Kopi_Side_2