CNC FRÆSNING

DEN RETTE RÅDGIVNING

Hos Beatræ A/S gør vi meget ud af at rådgive og vejlede vores kunder. Kendskabet til materialer og fokus på detaljer er vigtigt for at levere de løsninger, som passer til vores kunders behov.

CNC FRÆSNING

Hos Beatræ A/S i Stenløse fremstiller vi specialinventar og specialprodukter med CNC-fræsning på vores eget snedkerværksted. Det kan være borde, skabe, skranker og andet inventar for kunder i blandt andet Storkøbenhavn og resten af landet. Vi benytter også fræsning ved fremstilling af specialinventar til sterile lokaler, laboratorier og lignende.

CNC-bearbejdning er et vigtigt element i forbindelse med fremstilling af blandt andet borde, skabe og skranker, herunder ved fremstilling af renrumsinventar til for eksempel medicinalbranchen. Med vores CNC-fræser kan vi arbejde med forskellige materialer eksempelvis træ, aluminium, plast, krydsfiner, metal, kompaktlaminat og stål.

​Vi laver også forskellige former for specialprodukter til virksomheder. Derudover leverer vi materialer til egne hoved- og fagentrepriser. Vi kommer også gerne ud for at montere inventaret.

​Vi har dedikeret en fast stab af svende, som varetager specialopgaver og CNC-fræsning. De har kendskab til alle de krav, som skal opfyldes inden for blandt andet renrumsinventar. Samtidig har de en bred erfaring med fræsning. Derfor er de både hurtige og fleksible, hvilket vores kunder er yderst tilfredse med.

​Alle specialopgaver bliver udført med stor professionalisme og engagement, uanset de er store eller små. Hos os er kundernes ønsker og behov altid i centrum.