ENTREPRISE

DEN RETTE RÅDGIVNING

Hos Beatræ gør vi meget ud af at rådgive og vejlede vores kunder. Kendskabet til materialer og fokus på detaljer er vigtigt for at levere de løsninger, som passer til kundens behov.​

FAGENTREPRISE OG HOVEDENTREPRISE MED SOLIDT TØMRERARBEJDE

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan tilbyde fagentreprise og hovedentreprise ved ethvert projekt? Så bør du kigge nærmere her på siden. Hos Beatræ A/S i Stenløse varetager vi gerne ombygninger, renoveringer, udskiftninger og efterisoleringer i enten en fagentreprise eller en hovedentreprise mange steder i landet såsom i Ølstykke, Frederikssund eller i Storkøbenhavn. Dog står vi også til rådighed uden for disse områder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

​Vi er et professionelt tømrer- og snedkerfirma, som har mere end 18 års erfaring inden for de to fag. Derfor har vi løst mange forskellige opgaver gennem tiden, og vores kompetencer er derfor meget brede. Vi kan med andre ord varetage store såvel som små opgaver for både private kunder, institutioner, virksomheder, boligselskaber og kommuner.

Vores medarbejdere står altid for et solidt tømrer- og snedkerarbejde, uanset om der er tale om en fagentreprise eller en hovedentreprise. Vi står til rådighed ved ethvert projekt, hvor vi garanterer et succesfuldt forløb uden nogen bump på vejen.

HOVEDENTREPRISE MED STYR PÅ HELHEDEN OG DETALJERNE

Dialog og samarbejde er forudsætningen for et godt resultat i en hovedentreprise såvel som i en fagentreprise. Vi har mange års erfaring i branchen, hvor vi har varetaget mange hovedentrepriser og fagentrepriser. Samtidig er alle vores medarbejdere dygtige og veluddannede, hvilket garanterer dig solide og professionelle resultater hele vejen rundt.

​Vi udfører ombygninger, tilbygninger og renoveringer, herunder udskiftninger af tage, vinduer og køkkeninventar samt efterisoleringer af boliger og ejendomme. Vi bevarer altid overblikket, ligesom vi, som snedkere, har fokus på detaljerne. Du kan med andre ord forvente holdbare resultater af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år ud i fremtiden, når du samarbejder med os. 

SAMARBEJDE ER GULD VÆRD I ENHVER FAGENTREPRISE

​Når vi udfører en totalentreprise, sker det med faste og dygtige samarbejdspartnere såsom murere, malere, elektrikere, betonarbejdere, kloakmestre og VVS-installatører, som vi har stor tillid til. Vi har arbejdet sammen med disse virksomheder i mange år og kan derfor stå fuldt inde for de resultater, som disse leverer. Vi kender hinandens arbejdsgang og metoder, hvilket er vigtigt for et godt samarbejde.

Vi sørger for at koordinere alt arbejdet, så det udføres så effektivt som muligt. Dette betyder, at du ikke selv skal stå for dette, men at du blot skal læne dig tilbage og glæde dig til det færdige resultat.

​En fagentreprise udføres af vores egne dygtige medarbejdere, som sætter kvalitet og sikkerhed højt, har stor viden og erfaring samt en god evne til at samarbejde med de øvrige faggrupper. Samtidig benytter vi leverandører med materialer af høj kvalitet, da dette sikrer de bedst mulige resultater.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Vi har mange kunder fra Frederikssund og Ølstykke, men tager imod alle henvendelser fra hele Sjælland. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sammensætter også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

​Du kan kontakte os på telefon: 4818 1111 for at få et uforpligtende tilbud på en fagentreprise eller hovedentreprise. Eller du kan sende en e-mail til os på: beatrae@beatrae.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.