+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

Special​Inventar og renrumsinventar til erhverv​

Hos Beatræ A/S i Stenløse kommer vi mange steder såsom i Storkøbenhavn for at montere specailinventar og andre steder i landet. 

Vi er specialiseret i renrumsinventar, og derfor fremstiller og monterer vi specialinventar inden for især medicinalbranchen.

Bred erfaring med specialinventar

​Vi har en fast stab af svende, som udfører specialopgaver inden for blandt andet medicinalbranchen. Det kan blandt andet være renrumsinventar til sterile rum, men vi laver naturligvis også inventarløsninger til andre former for rum. Specialinventar vil typisk være borde, skranker og hylder.

Vores medarbejdere er altid fleksible og hurtige, når de får en tømrer- og snedkeropgave. Samtidig har de en bred erfaring inden for fremstilling og montering af specialinventar. 

Derfor ved de, hvilke krav der skal opfyldes, og derfor får de typisk løst opgaven hurtigt. Det er vores mange kunder yderst tilfredse med.

Kundernes ønsker og behov er altid i centrum hos os. Alt bliver udført med stor professionalisme og engagement, og vi varetager både store og små opgaver.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ EN SNEDKEROPGAVE

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at drøfte jeres ønsker og behov inden for renrumsinventar eller almindeligt inventar. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på specialinventar. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele landet.

Du kan ringe til os på telefon 4818 1111, eller du kan skrive til os på beatrae@beatrae.dk. Du kan også benytte dig af kontaktformularen herunder.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk