+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

​indbygningsReol, skranker og hylder specialfremstilles

Hos Beatræ A/S specialfremstiller vi reoler, skranker og hylder til virksomheder i Nordsjælland, på Vestsjælland og i Storkøbenhavn. Vi benytter blandt andet CNC-fræsere, hvis der er tale om specialfremstillet inventar til sterile lokaler. Vi lægger stor vægt på at yde en solid rådgivning, når vi skal specialfremstille reoler og skranker.

Skranker og indbygningreol fremstilles i tæt samarbejde med kunden

​Vores erfarne medarbejdere laver de ønskede skranker, indbygningsreol og hylder i et tæt samspil med kunderne. Samtidig sikrer de, at kunderne får den fornødne rådgivning, når de skal beslutte, hvorledes deres rum skal indrettes. Vi udfører altid opgaverne med stor professionalisme og engagement.

Vi benytter CNC-fræsere, når vi laver specialfremstillet inventar til sterile rum og inden for medicinalbranchen. Samtidig benytter vores erfarne medarbejdere deres store kendskab til materialerne. De har i det hele taget et stort fokus på detaljerne ved fremstilling af skranker, indbygningsreoler og hylder.

Medarbejderne har stor erfaring, og derfor kender de til de forskellige krav, som skal opfyldes. Dermed kan de være både hurtige og fleksible. Kundernes ønsker og behov er med andre ord i centrum hos os, uanset om der er tale om små eller store opgaver.

KONTAKT OS FOR AT DRØFTE JERES ØNSKER OG BEHOV

​Du er altid velkommen til, at få et uforpligtende tilbud på specialfremstilling af hylder, indbygningsreoler og skranker. Vi tager også gerne en snak om jeres ønsker og behov for specialfremstillet inventar. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele landet.

Du kan ringe på telefon 4818 1111, eller du kan skrive til beatrae@beatrae.dk.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk