+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

Dit tømrer- og snedkerfirma ​Storkøbenhavn

Din søgen efter et kvalitets tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn er hermed slut!


​Er du også træt af dårligt udført, uprofessionelt og ikke-afsluttet arbejde? Beatræ er DIT tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og kan med professionelle snedkere og håndværkere udføre dit projekt med stor professionelisme!

Hvem er vi?

Beatræ består af professionelle snedkere og tømrere. Vi udfører professionelt snedker- og tømrerarbejde for både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi beskæftiger os primært med arbejdsområder indenfor: Nybyggeri, tilbygning, ombygning, renovering, vedligeholdelse, servicearbejde og hoved- og fagentreprise. Hos os er kundens ønsker og behov i centrum. Alt bliver udført med stor professionalisme og engagement. Vi har mange års erfaring med store og små opgaver.

Historien bag BEAtræ A/S

Navnet Beatræ er dannet af ordene “bearbejdning af træ”. Firmaet blev den 01.10.2001 overtaget af Palle Madsen og skiftede navn til Beatræ A/S. Ole Thorgersen blev samtidig ansat som daglig leder og blev i august 2002 medejer af firmaet.

Vi er dit tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og udfører hovedentrepriser, fagentrepriser, serviceopgaver samt værkstedsarbejde fra eget værksted.

5 gode grunde til at vælge BEAtræ A/S

  • Professionelt udført arbejde med engagement!
  • Kundens ønsker og behov er i centrum!
  • Mange års erfaring med store og små opgaver – inter er for stort eller småt!
  • Altid klar til at hjælpe – allerede i dag!
  • Godt repræsenteret lokalt!

Ring allerede i dag!

Med alle disse kvaliteter i bagagen, er vi dit tømrer- og snedkerfirma i Storkøbenhavn, og kan dermed varetage dine projekter! Vi ønsker at være godt repræsenteret lokalt, og dermed altid være i kontakt med vores lokalmiljø. Har du brug for spørgsmål eller svar vedrørende dit projekt, så står vi altid klar til at hjælpe. Du kan ringe allerede i dag og forhøre dig om de muligheder du har hos os på telefon: 48 18 11 11.

Hvor holder vi til?

Værksted og kontor er placeret på Ringbakken 5, Ganløse, 3660 Stenløse.

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk