+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

Udstillingsinventar, butiksinventar og messestande​

Hos Beatræ i Stenløse laver vi alt inden for udstillingsinventar, butiksinventar og messestande. Vi arbejder især i Storkøbenhavn, men også mange andre steder. Vores udstillingsinventar og butiksinventar bliver specialfremstillet på eget snedkerværksted.

Skræddersyede løsninger på udstillingsinventar

​Vi specialfremstiller alle former for butiksinventar og udstillingsinventar, herunder messestande og lignende. 

Vi kan stort set fremstille inventar i alle materialer, og vi råder også over CNC-fræsere. Der er med andre ord tale om skræddersyede løsninger, hvor vi samtidig har funktionaliteten i højsædet.

Vi er opmærksomme på, at der ofte er en stram deadline, op til for eksempel en messe. Derfor lægger vi vægt på en hurtig og fleksibel produktion af det ønskede udstillingsinventar. 

Vores medarbejdere har stor erfaring med fremstilling af inventar, og derfor kan vi levere inventaret hurtigt og gnidningsfrit.

Vi lægger endvidere vægt på at yde en solid rådgivning, når vi skal fremstille inventar til butikker, udstillinger og messer. Derfor bliver det fremstillet i et tæt samarbejde med kunderne. Vi udfører i det hele taget alle vores opgaver med stor professionalisme og engagement.​

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM UDSTILLINGS- OG BUTIKSINVENTAR

​Du er velkommen til af få en drøftelse af jeres behov for udstillingsinventar, butiksinventar og messestande, hvor vi taler om de mange muligheder. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede butiks-, udstillings- eller messeløsning. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele landet.

Du kan kontakte os på telefon 4818 1111, men du kan også sende en e-mail til os på beatrae@beatrae.dk.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk