+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

​Specialfremstillede vinduer og døre fra eget værksted

Hos Beatræ A/S i Stenløs elaver vi specialfremstillede vinduer og døre, som vi gerne monterer mange steder i landet såsom på Vestsjælland, i Nordsjælland og i Storkøbenhavn, hvor vi er godt repræsenteret lokalt. Vinduerne og dørene fremstilles på eget snedkerværksted efter dine ideer og ønsker. Vi har mange års erfaring med specialfremstillede vinduer og døre.

Rådgivning ved bestilling af specialfremstillede vinduer

​Vi er altid klar til at hjælpe dig, når du skal have specialfremstillede vinduer og døre. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi arbejder blandt andet for boligselskaber, kommuner, virksomheder og private. 

Rådgivningen er naturligvis i top, når det gælder om at vælge det rigtige vindue, så det passer til husets stil, samt jeres individuelle ønsker og behov. Vi leverer altid professionelt arbejde, og det udføres med engagement. Hos os er dine ønsker og behov altid i centrum. 

Vi ønsker med andre ord tilfredse kunder, som har lyst til at samarbejde med os en anden gang. Samtidig er vores snedkere og tømrere fleksible, og de bruger deres brede erfaring til at løse opgaver med specialfremstillede vinduer, hurtigt og effektivt.

FÅ FLERE OPLYSNINGER OM VORES VINDUESLØSNINGER

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere oplysninger om vores vinduesløsninger. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse, hvor vi drøfter jeres ønsker og behov, før vi afgiver et uforpligtende tilbud på specialfremstillede vinduer og døre. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele landet.

Du kan sende en e-mail til beatrae@beatrae.dk, men du kan naturligvis også ringe til os på telefon 4818 1111, eller benytte dig af kontaktformularen herunder.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk