+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

Compact laminat til renrumsinventar i sterile rum

Hos Beatræ A/S laver vi renrumsinventar af compact laminat til blandt andet medicinalbranchen i Storkøbenhavn samt andre steder i landet. Compact laminat er særligt velegnet til for eksempel laboratorier, sterilrum og personsluser.

Erfarne svende fremstiller inventar af compact laminat

​Vi har specialiseret os i fremstilling af specialinventar til blandt andet medicinalbranchen. Derfor har vi en fast stab af svende til at fremstille inventar på vores snedkerværksted. Compact laminat benyttes til for eksempel borde, skranker og hylder, men det benyttes også til mange andre formål.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med fremstilling af både butiksinventar og renrumsinventar. Deres brede erfaring gør samtidig, at de kan fremstille inventaret hurtigt og fleksibelt. 

Fremstillingen sker naturligvis i tæt samarbejde med dig som kunde. Samtidig sikrer vi, at du modtager en solid og professionel rådgivning, så du træffer de rette valg, når du skal vælge inventar af compact laminat.

FÅ MERE AT VIDE OM VORES MANGE INVENTARLØSNINGER

​Kontakt os gerne for at høre mere om vores mange inventarløsninger til butikker, udstillinger og sterile rum. Vi tager også gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov for inventar af compact laminat. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele Sjælland.

Du kan sende en e-mail til os på beatrae@beatrae.dk. Eller du kan kontakte os telefonisk på 4818 1111., eller bruge formularen nedenunder.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk