CNC-fræsning af specialinventar og specialprodukter

Hos Beatræ A/S fremstiller vi specialinventar og specialprodukter med CNC-fræsning på vores eget snedkerværksted. Det kan være borde, skabe, skranker og andet inventar for kunder i blandt andet Storkøbenhavn og Nordsjælland samt på Vestsjælland. Vi benytter også CNC-fræsning ved fremstilling af specialinventar til sterile lokaler, laboratorier og lignende.

Borde, skabe og skranker fremstilles ved CNC-fræsning

​CNC-fræsning er et vigtigt element i forbindelse med fremstilling af blandt andet borde, skabe og skranker, herunder ved fremstilling af renrumsinventar til for eksempel medicinalbranchen.

Vi laver også forskellige former for specialprodukter til virksomheder. Derudover leverer vi materialer til egne hoved- og fagentrepriser. Vi kommer også gerne ud for at montere inventaret.

Vi har dedikeret en fast stab af svende, som varetager specialopgaver og CNC-fræsning. De har kendskab til alle de krav, som skal opfyldes inden for blandt andet renrumsinventar. Samtidig har de en bred erfaring med fræsning. Derfor er de både hurtige og fleksible, hvilket vores kunder er yderst tilfredse med.

Alle specialopgaver bliver udført med stor professionalisme og engagement, uanset de er store eller små. Hos os er kundernes ønsker og behov altid i centrum.

FÅ MEGET MERE AT VIDE OM VORES KOMPETENCER OG YDELSER

​Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores kompetencer, og hvis du vil drøfte en opgave for vores værksted. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på CNC-fræsning af specialinventar og specialprodukter.

Du kan skrive til os på beatrae@beatrae.dk, eller du kan ringe til os på telefon 4818 1111 for at drøfte nærmere. Du er også altid velkommen til at benytte kontaktformularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Adresse

​Ringbakken 5
3660 Stenløse​

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk

Beatræ A/S

Ringbakken 5
3660 Stenløse