+20 års erfaring​

Kvalitetshåndværk​

Sans for detaljen​

CNC-fræsning af specialinventar og specialprodukter

Hos Beatræ A/S i Stenløse fremstiller vi specialinventar og specialprodukter med CNC-fræsning på vores eget snedkerværksted. Det kan være borde, skabe, skranker og andet inventar for kunder i blandt andet Storkøbenhavn og resten af landet. Vi benytter også fræsning ved fremstilling af specialinventar til sterile lokaler, laboratorier og lignende.

Borde, skabe og skranker fremstilles ved CNC-fræsning

​CNC-bearbejdning er et vigtigt element i forbindelse med fremstilling af blandt andet borde, skabe og skranker, herunder ved fremstilling af renrumsinventar til for eksempel medicinalbranchen. Med vores CNC-fræser kan vi arbejde med forskellige materialer eksempelvis træ, aluminium, plast, krydsfiner, metal og stål.

Vi laver også forskellige former for specialprodukter til virksomheder. Derudover leverer vi materialer til egne hoved- og fagentrepriser. Vi kommer også gerne ud for at montere inventaret.

Vi har dedikeret en fast stab af svende, som varetager specialopgaver og CNC-fræsning. De har kendskab til alle de krav, som skal opfyldes inden for blandt andet renrumsinventar. Samtidig har de en bred erfaring med fræsning. Derfor er de både hurtige og fleksible, hvilket vores kunder er yderst tilfredse med.

Alle specialopgaver bliver udført med stor professionalisme og engagement, uanset de er store eller små. Hos os er kundernes ønsker og behov altid i centrum.

FÅ MEGET MERE AT VIDE OM VORES KOMPETENCER OG YDELSER

​Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores kompetencer eller priser, og hvis du vil drøfte en opgave med vores værksted. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på CNC-drejning af specialinventar og specialprodukter. Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra Sjælland og resten af landet.

Du kan skrive til os på beatrae@beatrae.dk, eller du kan ringe til os på telefon 4818 1111 for at drøfte nærmere. Du er også altid velkommen til at benytte kontaktformularen herunder.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk