✓​ Over 15 års erfaring

✓​ Kvalitetshåndværk

✓​ Sans for detaljen

Fagentreprise og hovedentreprise med solidt tømrerarbejde

Hos Beatræ A/S i Stenløse varetager vi gerne ombygninger, renoveringer, udskiftninger og efterisoleringer i enten en fagentreprise eller en hovedentreprise mange steder i landet såsom på i Storkøbenhavn og Sjælland. 

Vores medarbejdere står altid for et solidt tømrer- og snedkerarbejde, uanset om der er tale om en fagentreprise eller en hovedentreprise.

Hovedentreprise med styr på helheden og detaljerne

Dialog og samarbejde er forudsætningen for et godt resultat i en hovedentreprise og en fagentreprise. Vi har mange års erfaring i branchen, hvor vi har varetaget mange hovedentrepriser og fagentrepriser. Samtidig står vores medarbejdere for et solidt tømrer- og snedkerarbejde.

Vi udfører ombyggerier, tilbyggerier og renoveringer, herunder udskiftninger af tage, vinduer og køkkeninventar samt efterisoleringer af boliger og ejendomme. Vi bevarer altid overblikket, ligesom vi, som snedkere, har fokus på detaljerne.

Samarbejde er guld værd i enhver fagentreprise

​Når vi udfører en hovedentreprise, sker det med samarbejdspartnere såsom murere, malere, elektrikere, betonarbejdere, kloakmestre og VVS-installatører, som vi har stor tillid til.

En fagentreprise udføres af vores egne dygtige medarbejdere, som sætter kvalitet og sikkerhed højt, har stor viden og erfaring, samt en god evne til at samarbejde med de øvrige faggrupper. Samtidig benytter vi leverandører med materialer af høj kvalitet.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Vi har mange kunder fra Frederikssund, Ølstykke, men tager i mod alle henvendelser fra hele Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 4818 1111 for at få et uforpligtende tilbud på en fagentreprise eller hovedentreprise. Eller du kan sende en e-mail til os på beatrae@beatrae.dk, så vender vi tilbage til dig. 

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Vi giver dig gerne et gratis tilbud til en god pris. Udfyld gerne formularen,

så hører du fra os hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

Beatræ A/S

CVR: 24238822

Kontakt

Telefon.: 4818 1111

E-mail: beatrae@beatrae.dk